ETYS Serisi - Ve Tamburu
Ürettiğimiz dikey ve yatay Et Tambur Makinesini aşağıdaki özelliklerle sunabiliyoruz:
Saatlik ürün işleme kapasitesi 300 ile 1.000 kg arasında
soğutmalı
Kaşık Karıştırma
Hareketli ürün karıştırma ve ürün boşaltma
Bu özelliklerle makinelerimiz ürünü sağlar,
Marine Etme / Marine Etme
Eti yumuşatır.
Karıştırma
36 saat dinlenme gibi
Üretim sürecini hızlandırır
Şişelenmiş / Pişirmeye Hazır
Vakum
Soğuk zinciri bozmadan taşımaya olanak tanır.
Ürün vakum tamburumuz, jambon, omuz, antrikot, bonfile gibi ürünleri vakum altında masaj yaparak yumuşatmak için tasarlanmıştır. Silindirik gövdesi ve balıksırtı iç yapısıyla, ürünün eşit şekilde homojenleşmesini sağlar. Talebe göre geniş ayar aralığına sahip otomasyon sistemi ile, bitmiş ürün miktarını artırır ve etin proteinlerinin en iyi şekilde bağlanmasını sağlar.